Feb 05 15

De MooiLaarbeek krant

Brouwerij Laarbeek presenteert nieuw bier: Laarbeeks Brunette

Laarbeek – Brouwerij Laarbeek presenteert komende zaterdag hun tweede biersoort: Laarbeeks Brunette. Precies een jaar geleden bracht de lokale brouwerij ‘Laarbeeks Blond’ op de markt. Dat sloeg met succes aan: inmiddels is er 50 hectoliter hiervan in de regio genuttigd. “Hoog tijd dat men kan gaan genieten van haar zusje: Laarbeeks Brunette!”, aldus Remco Driessens, namens de brouwerij.


Remco vertelt: “Laarbeeks Brunette is een ambachtelijk gebrouwen speciaalbier van hoge gisting. Deze mooie dame is licht zoetig van smaak en geeft een ondeugende afdronk. Net als haar blonde zusje is de karakteristieke smaak van honing terug te vinden in het bier. Het bier heeft een alcohol percentage van 7% en is gebotteld in flessen van 30CL, 75CL en 20L fusten.”


Actie

Momenteel heeft Brouwerij Laarbeek een Facebook-actie lopen, waarbij zij 75CL flessen verloten bij iedere 50 likes. Komende zaterdag is het nieuwe bier onder andere verkrijgbaar bij ’t Verswarenhuys op het Piet van Thielplein. De brouwers zijn daar tussen 16.00 en 17.00 uur aanwezig om uitleg te geven over hun bieren en ervaringen van andere bierliefhebbers uit te wisselen.

Brouwerij Laarbeek logo

Welkom

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.