Jul 17 14

De MooiLaarbeek krant

Redacteur: Nikki Barten

Fotograaf: Joost Duppen

Ondernemend Laarbeek sluit eerste helft 2014 proostend af

Beek en Donk – In de Muziektuin stond het donderdag 10 juli gezellig vol. Stichting Bedrijven Belangen Laarbeek (SBB) sloot met ondernemend Laarbeek bij het Parkpaviljoen de eerste helft van 2014 af. Dit gebeurde middels een gevarieerd programma.


Ondernemend Laarbeek sluit eerste helft 2014 proostend af

Barbecue

De SBB is een vereniging voor alle ondernemers in Laarbeek en telt op dit moment zo’n 150 leden. Ongeveer 70 personen kwamen donderdagavond naar het Parkpaviljoen. Na een welkomstwoordje van voorzitter Roel Janssen stak keurslager Danny Megens de barbecue aan. De heren van ‘Laarbeeks Blond’ - het nieuwe Laarbeekse, zelf gebrouwen bier - hielden een kort praatje over hun uit de hand gelopen hobby. Het bier viel bij veel mensen in de smaak en vloeide op deze avond dan ook rijkelijk. Ook waren de ondernemers in de mogelijkheid om twee verschillende soorten wijnen te proeven. Deze wijnen waren afkomstig van Maarten Luijten, een Laarbekenaar die sinds een aantal jaren in Portugal woont en daar een eigen wijngaard heeft.

Lieke van Duppen, bekend van het televisieprogramma Starmaker, verzorgde de muziek op deze avond. Het zorgde voor een gezellig geheel. Rond de klok van 21.30 uur sloeg het goede weer om en moesten de aanwezigen de bijeenkomst noodgedwongen binnen voortzetten. Dit mocht de pret niet drukken. Cabaretier Marlon Kicken uit Aarle-Rixtel was aanwezig op de barbecue en installeerde alvast zijn spullen. Na een humoristische sketch van een half uur borrelden de ondernemers nog een hele tijd na, om zo proostend met elkaar tot een goed einde van de eerste helft van 2014 te komen.


Meer informatie

De SBB is op dit moment bezig met een vernieuwingsslag. Na de zomer worden de nieuwe ideeën aan de leden gepresenteerd. De SBB wil meer jonge ondernemers aan de vereniging gaan binden en zich focussen op netwerken. Ben jij ondernemer en nog geen lid van de SBB? Voor meer informatie kun je mailen naar secretaris Pieter Kuhn via secretariaat@sbblaarbeek.nl.

Brouwerij Laarbeek logo

Welkom

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.